Rigatoni ze słodkimi ziemniakami, Oregano i parmezanem

Rigatoni ze słodkimi ziemniakami, Oregano i parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, czosnek, rigatoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polenta W / Parmezan, Oregano, Słodki Sos Chiili, Boczek, Łatwy Kremowy Parmezan Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), oraz Czosnek i Oregano słodkie ziemniaki Kliny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 F. słodkie ziemniaki opłucz i kilka razy nakłuj widelcem Skórki.
Umieść je bezpośrednio na stojaku w piekarniku.
Piec 1 godzinę lub do miękkości; odstawić. Ugotować rigatoni zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, rezerwując 1/3 szklanki wody do gotowania. Na małej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć, aż tylko złoty.
Dodaj oregano i smażyć około 1 minutę, aż pachnące i lekko chrupiące.
Umieścić rigatoni w dużej misce. Miąższ ziemniaka wrzucić do miski z makaronem.
Dodać mieszaninę oliwy z oliwek i wody makaronu i wrzucić.
Posypać solą, pieprzem i parmezanem.