Rigatoni z grillowaną papryką i cebulą
Rigatoni z grillowaną papryką i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka liści bazylii, rigatoni, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Rigatoni z kiełbasą, papryką i karmelizowaną cebulą, Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, oraz Grillowana Papryka I Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do średniej wysokości. W dużej misce, wrzucić cebulę, papryka, olej, 1/2 łyżeczki soli, i 1/2 łyżeczki pieprzu. Grill, obracając od czasu do czasu, do miękkości, 8 do 10 minut.
Przenieść do deski do krojenia i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, spuścić makaron, i powrót makaron do garnka.
Dodaj grillowane warzywa, szpinak, zarezerwowane wody makaronu, i 3/4 szklanki parmezanu do makaronu i wrzucić do połączenia. Wierzch z bazylią i pozostałym parmezanem przed podaniem.