Rigatoni w kremowym sosie pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Rigatoni w kremowym sosie pomidorowym. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory w puszkach, ciężką śmietanę, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedna patelnia Rigatoni z kremowym sosem pomidorowym z czerwonego wina, Rigatoni Ze Słodkimi Kiełbaskami W Kremowym Sosie Pomidorowym, oraz Kremowe Pesto Rigatoni z grubym pomidorem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj pepperoni i cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i smażyć, aż pachnące, o 1 minutę dłużej.
Dodać wino i gotować, mieszając, aż prawie odparuje, 2 do 3 protokół. Wymieszać pomidory i cukier, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, 15 do 20 protokół. Wymieszać z gęstą śmietaną. Doprawić solą.
Podczas gotowania sosu przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj rigatoni i gotować, aż tylko miękkie, o 10 protokół lub jako opakowanie wskazuje Etykieta.
Połączyć z sosem i bazylią i podawać.