Riesling Brzoskwinia Szynka Glazurowana

Riesling Brzoskwinia Szynka Glazurowana
Riesling brzoskwinia szkliwiona szynka jest bezglutenowe i bezmleczne napój. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 729 kalorii, 50g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Mieszanka wina riesling, konfitury brzoskwiniowe, musztarda mielona z kamienia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brzoskwiniowe Riesling Klopsiki Glazurowane, Syrop klonowy-pieczony indyk z sosem Rieslinga, oraz Brzoskwiniowy Kurczak z brzoskwiniowym bulgurem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia płytka patelnia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść szynkę na stojaku na patelni do pieczenia. Włóż żaroodporny termometr do mięsa w szynce, aby końcówka znajdowała się w środku najgrubszej części mięsa i nie dotykała kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać wino, gałązki tymianku i szalotkę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 7 do 8 minut lub aż wino zmniejsza się do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Zdjąć z ognia. Wyrzucić gałązki tymianku. Wymieszać z konfiturami, brązowym cukrem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
RamięRamię
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Pędzel połowę mieszaniny glazury nad szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Piec odkryte 1 godzinę 30 minut, fastrygowanie pozostałą mieszaniną glazury co 30 minut. Przykryć luźno folią; piec 30 minut dłużej lub do termometru co najmniej 60°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn