Ricotta Ravioli z rumianym masłem makowym i szparagami
Ricotta Ravioli z rumianym masłem makowym i szparagami to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, ser ricotta, mak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli Z Buraków Z Masłem Makowym, Ravioli z buraków z masłem makowym, oraz Naleśniki Makowe Z Cytryną Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ravioli, połączyć domowy ser Ricotta, pecorino Romano, pietruszkę, 1/8 łyżeczki soli i białka; wymieszać widelcem do wymieszania. Pracując z 1 skórką gyoza na raz (przykryć Pozostałe skórki, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka około 2 łyżeczki mieszanki ricotta do środka skóry. Zwilżyć brzegi skóry wodą; nałożyć 1 skórę na wypełnienie, lekko rozciągając się, aby spotkać krawędzie dolnej skóry. Nacisnąć krawędzie razem z widelcem do uszczelnienia; umieścić na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia (przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu). Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami i mieszaniną ricotty, tworząc 24 ravioli.
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj 4 ravioli; gotuj 5 minut, ostrożnie obracając ravioli po 2 1/2 minuty.
Wyjmij ravioli z wody łyżką szczelinową; umieść na talerzu. Powtórz procedurę z pozostałymi ravioli; przykryć i ogrzać. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania.
Aby przygotować polewy, roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; gotować 3 minut lub aż lekko rumiane, potrząsając patelni od czasu do czasu.
Dodaj 1/4 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania, szparagi i 1/4 łyżeczki soli; gotować 3 minuty lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie i woda odparuje. Wymieszać z makiem; gotować 30 sekund.
Dodaj 1/4 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż ciecz zostanie zmniejszona o około połowę.
Dodaj ravioli na patelni; wrzucić delikatnie połączyć.
Posypać ricottą salata; podawać natychmiast.