Ricotta, Pecorino i parmezan Ravioli

Ricotta, Pecorino i parmezan Ravioli
Ricotta, Pecorino i parmezan Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz szałwię, sól morską i pieprz, mocną mąkę makaronową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ravioli ze szpinakiem i ricottą z dodatkiem szparagów i pomidorów Sauté ze świeżym Krabem i parmezanem, Ravioli z rukolą i Pecorino, oraz Pecorino Ravioli z orzechami włoskimi i majerankiem.

Instrukcje

1
Zrobić makaron przez plonking jaj i mąki w robocie kuchennym, włączając go i w ciągu 30 sekund powinno wyglądać jak żucia patrząc bułka tarta. Te zaczną się łączyć w większe kulki ciasta. Wyjmij ciasto i pracuj ręcznie przez 2 minuty lub aż będzie gładkie, jedwabiste i elastyczne. Owinąć w folię i pozostawić do odpoczynku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przygotować nadzienie mieszając wszystko oprócz całych liści majeranku, sprawdzając przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
MajeranekMajeranek
3
Odetnij kawałki makaronu i rozwałkuj na lekko posypanej mąką czystej powierzchni roboczej o grubości około 1 mm, a następnie pokrój na kawałki o wymiarach około 14 na 14 cm (6 na 6 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Dobrą czubatą łyżeczkę nadzienia ułożyć z 1 strony, następnie za pomocą czystej szczotki do ciast i trochę wody, lekko, ale równomiernie umyć makaron. Uszczypnij 1 stronę makaronu nad nadzieniem, aby utworzyć paczkę, a następnie kciukiem lub podstawą dłoni delikatnie poklep makaron wokół nadzienia. (Najważniejsze w ravioli jest to, że musi być całkowicie zapieczętowany, więc jeśli są jakieś Rozdarcia, wyrzuć je.) Przyciąć i pokroić ravioli do kształtu za pomocą noża lub crinkly cutter.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Gotować ravioli w osolonej, delikatnie wrzącej wodzie przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
W międzyczasie usmażyć liście majeranku i szałwii na oliwie, aż będą chrupiące, następnie osuszyć na papierze kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
MajeranekMajeranek
7
Ugotowane ravioli umieścić na rozgrzanej małej patelni, dodać trochę wody do gotowania i kolejną łyżkę startego pecorino i wrzucić. Aby służyć, łyżka ravioli do naczynia, posypać niektóre z chrupiących ziół na wierzchu, i dodać kolejną kratkę parmezanu i trochę świeżo zmielonego czarnego pieprzu na zakończenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
PecorinoPecorino
RavioliRavioli
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn