Ricotta, Pecorino i parmezan Ravioli

Ricotta, Pecorino i parmezan Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz szałwię, sól morską i pieprz, mocną mąkę makaronową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ravioli ze szpinakiem i ricottą z dodatkiem szparagów i pomidorów Sauté ze świeżym Krabem i parmezanem, Ravioli z rukolą i Pecorino, oraz Pecorino Ravioli z orzechami włoskimi i majerankiem.
Instrukcje
Zrobić makaron przez plonking jaj i mąki w robocie kuchennym, włączając go i w ciągu 30 sekund powinno wyglądać jak żucia patrząc bułka tarta. Te zaczną się łączyć w większe kulki ciasta. Wyjmij ciasto i pracuj ręcznie przez 2 minuty lub aż będzie gładkie, jedwabiste i elastyczne. Owinąć w folię i pozostawić do odpoczynku w lodówce.
Przygotować nadzienie mieszając wszystko oprócz całych liści majeranku, sprawdzając przyprawę.
Odetnij kawałki makaronu i rozwałkuj na lekko posypanej mąką czystej powierzchni roboczej o grubości około 1 mm, a następnie pokrój na kawałki o wymiarach około 14 na 14 cm (6 na 6 cali).
Dobrą czubatą łyżeczkę nadzienia ułożyć z 1 strony, następnie za pomocą czystej szczotki do ciast i trochę wody, lekko, ale równomiernie umyć makaron. Uszczypnij 1 stronę makaronu nad nadzieniem, aby utworzyć paczkę, a następnie kciukiem lub podstawą dłoni delikatnie poklep makaron wokół nadzienia. (Najważniejsze w ravioli jest to, że musi być całkowicie zapieczętowany, więc jeśli są jakieś Rozdarcia, wyrzuć je.) Przyciąć i pokroić ravioli do kształtu za pomocą noża lub crinkly cutter.
Gotować ravioli w osolonej, delikatnie wrzącej wodzie przez 3 do 4 minut.
W międzyczasie usmażyć liście majeranku i szałwii na oliwie, aż będą chrupiące, następnie osuszyć na papierze kuchennym.
Ugotowane ravioli umieścić na rozgrzanej małej patelni, dodać trochę wody do gotowania i kolejną łyżkę startego pecorino i wrzucić. Aby służyć, łyżka ravioli do naczynia, posypać niektóre z chrupiących ziół na wierzchu, i dodać kolejną kratkę parmezanu i trochę świeżo zmielonego czarnego pieprzu na zakończenie.