Ricotta i Margherita ® Salami Manicotti

Ricotta i Margherita ® Salami Manicotti
Ricottan i Margherita® Salami Manicotti mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, wodę, sos do makaronu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Makaron z Salami i ricottą, Szpinak i Ricotta Manicotti, oraz Makaron w / Squash, Salami w sosie pomidorowym Ricotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć ser ricotta, salami, ser Romano i 1/4 szklanki bazylii; dobrze wymieszać. Mieszankę łyżką do niegotowanych muszli manicotti.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
ManicottiManicotti
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Połączyć sos do makaronu i wody; łyżka 1 szklanka mieszaniny w dnie 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia. Ułóż muszle manicotti na sosie; łyżka pozostałego sosu na muszlach pokrywających całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
ManicottiManicotti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Przykryć naczynie folią; piec 1 godzinę do 1 godziny i 5 minut lub do momentu, gdy makaron będzie miękki po przekłuciu nożem. Na wierzch polać serem mozzarella. Powrót do piekarnika; piec 10 minut lub aż bąbelki i ser topi. Wierzch z pozostałą 1/4 szklanki bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn