Ricotta i Margherita ® Salami Manicotti
Ricottan i Margherita® Salami Manicotti mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, wodę, sos do makaronu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Makaron z Salami i ricottą, Szpinak i Ricotta Manicotti, oraz Makaron w / Squash, Salami w sosie pomidorowym Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Połączyć ser ricotta, salami, ser Romano i 1/4 szklanki bazylii; dobrze wymieszać. Mieszankę łyżką do niegotowanych muszli manicotti.
Połączyć sos do makaronu i wody; łyżka 1 szklanka mieszaniny w dnie 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia. Ułóż muszle manicotti na sosie; łyżka pozostałego sosu na muszlach pokrywających całkowicie.
Przykryć naczynie folią; piec 1 godzinę do 1 godziny i 5 minut lub do momentu, gdy makaron będzie miękki po przekłuciu nożem. Na wierzch polać serem mozzarella. Powrót do piekarnika; piec 10 minut lub aż bąbelki i ser topi. Wierzch z pozostałą 1/4 szklanki bazylii.