Rick ' s Pork and Vegetable Hot Pots
Rick ' s Pork and Vegetable Hot Pots wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 1155 kalorii, 6G białka, oraz 115 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Idź do sklepu i odebrać marchewki, shao Hsing wina, tłuszczu przycięte bez kości łopatki wieprzowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Rick Bayless ' Smoky Peanut Mole with Pork polędwica, oraz Salsa Ricka.
Instrukcje
Pokroić mięso na kawałki 3/4 cala.
Przyciąć i wyrzucić łodygi bakłażana.
Pokrój bakłażana na kawałki 3/4 cala.
Łodyga i nasiona papryki.
Pokroić na kawałki 3/4 cala.
Cebulę obrać i pokroić w 3/4-calowe kawałki.
Umieść patelnię 5-do 6-quart na dużym ogniu.
Dodać 2 łyżeczki oleju i zawirować do płaszcza patelni.
Dodać wieprzowinę i czosnek; mieszać od czasu do czasu, aż lekko rumiane, 10 do 15 protokół.
Na patelni dodać 1 łyżeczkę oleju, cebulę, marchew i grzyby; smażyć na dużym ogniu, aż cebula zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Dodaj sos hoisin, wino, bulion i wieprzowinę. Mieszaj do wrzenia, aby uwolnić rumiane kawałki na patelni. Przykryć i dusić na małym ogniu 10 minut; często mieszać.
Dodaj bakłażan i paprykę na patelnię.
Wymieszać, przykryć i dusić na małym ogniu, aż wieprzowina będzie bardzo miękka po przekłuciu, 30 do 40 minut dłużej; mieszać od czasu do czasu.
Dodaj olej sezamowy i sos sojowy do smaku.
Porcje udekorować zieloną cebulą.