Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Ribollita con Verdure. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką pancettę, chudą cukinię, rozmaryn i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Z łyżką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ribollita Con Verdure, Zupa Toskańska (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray, oraz Verdure al Forno dla podobnych przepisów.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj olej i pancetta lub boczek i Renderuj 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodaj rozmaryn, czosnek, 3/4 cebuli, marchewkę i cukinię i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szyjki Z Kurczaka
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Podsmaż warzywa przez 7 do 8 minut, następnie dodaj wino i odlać garnek. Dodaj pomidory i wywar i podgrzej. Gdy zupa się zagotuje, gotuj na wolnym ogniu i dodaj chleb i fasolę. Wrzuć zielenie do garnka i zwiędnij je do zupy. Dusić ribollita 5 do 10 minut, mieszając zupę podczas gotowania, aż zgęstnieje do gęstej konsystencji przypominającej gulasz. Drewniana łyżka powinna stać pionowo w garnku. Wyłącz ogień, dostosuj przyprawy i kadzi do płytkich misek. Na wierzch z tartym serem, dodatkową mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i łyżką zarezerwowanej drobno posiekanej surowej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Gulasz
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do Podania
Zieloni
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok