Rib-Eye Fajitas na grillu
Przepis Rib-Eye Fajitas na grillu jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 8,53 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1024 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, czosnek, guacamole i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Mixed Grill Fajitas, Pappasitos Mixed Grill Fajitas, oraz Jak grillować kurczaka na kuchence (metoda Easy Grill Pan).
Instrukcje
W dużym (4-cup) miarki, połączyć sos sojowy, sok z limonki, sos Worcestershire, czosnek, Wino i olej roślinny, aby marynaty.
Umieść steki w dużej, wytrzymałej, samouszczelniającej się plastikowej torbie, wlej marynatę, zamknij i przechowuj w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu; Rozgrzej piekarnik do 121°. Grill chiles i Papryka cały aż blister i brązowy, obracając szczypcami co kilka minut, aby upewnić się, że pieczeń ze wszystkich stron; usunąć z ognia. Rdzeń i nasiona, pokroić je wzdłuż w paski 1/2 cala, posypać sokiem z cytryny i szczyptą soli. Zawiń je w folię aluminiową i trzymaj w piekarniku, aż będą gotowe do podania. Tortille owinąć w folię i wstawić do piekarnika do ogrzania z papryką.
Wyjmij steki z marynaty, osusz i grilluj zgodnie z własnymi preferencjami. Grillować plastry cebuli wraz ze stekiem, około 5 minut na stronie.
Aby służyć, pokroić steki cienko; układać na dużym talerzu z grillowanej pokrojonej cebuli i chiles i papryki. Obok talerza, ustawić ciepłe tortille i miski śmietany i guacamole. Fasola à la Charra, podawana w małych miseczkach, to kolejny klasyczny akompaniament fajity.
Substytut bez kości, piersi kurczaka bez skóry lub krewetki na wołowinę. Marynuj kurczaka zgodnie ze wskazówkami powyżej. Dla krewetek, pomiń marynatę i po prostu pocierać je z odrobiną koszernej soli i pieprzu przed grillowaniem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Piekarnia i kawiarnia od 199