Reuben świnie w kocach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Reuben Pigs in koce. Ten przepis służy 24. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś szwajcarski ser, smak marynaty, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 32 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Świnie w kocach, Świnie W Kocach, oraz Świnie w kocach.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Połącz kiszoną kapustę i delektuj się w małej misce; odstawić.
Rozwiń ciasto półksiężycowe i ściśnij szwy palcami.
Ciasto przekroić wzdłuż na pół, a następnie każdą połówkę pokroić w poprzek na 12 pasków.
Rozłóż około 1 łyżeczki mieszanki z kiszoną kapustą na każdym pasku ciasta, pozostawiając 1/2-calową obwódkę na jednym krótkim końcu.
Umieść 1 frank na każdym pasku ciasta i rozwałkuj ciasto wokół frank, lekko naciskając, aby uszczelnić.
Przełóż na blachę do pieczenia szwem do dołu; posmaruj ubitym jajkiem i posyp kminkiem.
Piec, aż ciasto będzie złotobrązowe, około 15 minut.
Podawać z dressingiem tysiąca wysp i / lub musztardą.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Lanson Le Black Label Brut (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)]()
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.