Resztki Chicken & Vegetable Quesadillas

Resztki Chicken & Vegetable Quesadillas
Resztki Chicken & Vegetable Quesadillas to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1357 kalorii, 83g białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, bita twarożek, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybkie i łatwe resztki kurczaka Quesadillas, Turcja Quesadillas-Resztki Dziękczynienia, oraz Quesadillas z kurczakiem i mieszanymi warzywami z karczochami, pieczarkami i pieczoną czerwoną papryką dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia80
Magazyn