Remoulade z korzenia selera i gruszki z orzechami włoskimi

Remoulade z korzenia selera i gruszki z orzechami włoskimi
Korzeń selera i gruszka Remoulade z orzechami włoskimi może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 438 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z potraw i wina wymaga ugotowanego na twardo jajka, soku z cytryny, korniszonów oraz soli i pieprzu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowy Remoulade z korzenia selera z orzechami włoskimi, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz Korzeń Selera Rémoulade.

Instrukcje

1
W ciężkiej szklanej lub ceramicznej misce ubić żółtka z wodą, musztardą i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubić olej w małych kroplach, aż sos zacznie gęstnieć, a następnie ubić pozostały olej w cienkim, stałym strumieniu; po dodaniu całego oleju sos powinien być gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Ubij w 1 łyżce soku z cytryny. Złożyć w jajku, kornichony, kapary, pietruszka, estragon i czosnek. Doprawić solą i pieprzem i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
KorniszonyKorniszony
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Na patelni ciasto, toast orzechy włoskie przez około 4 protokół, lub aż pachnące i głęboko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
6
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia. Korzeń selera rozdrobnić na największych otworach tarki pudełkowej i natychmiast wymieszać z 1 łyżką soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać 3 łyżki soku z cytryny do rondla, następnie dodać korzeń selera i blanszować, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Odsączyć korzeń selera i zanurzyć go w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Ponownie odcedzić i dokładnie osuszyć.
10
Gruszki zetrzeć do miski i wymieszać z pozostałą 1 łyżką soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodaj korzeń selera, SOS remoulade i orzechy włoskie i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SelerSeler
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
12
Udekoruj liśćmi selera i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn