Remoulade z korzenia selera i gruszki z orzechami włoskimi
Korzeń selera i gruszka Remoulade z orzechami włoskimi może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 438 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z potraw i wina wymaga ugotowanego na twardo jajka, soku z cytryny, korniszonów oraz soli i pieprzu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowy Remoulade z korzenia selera z orzechami włoskimi, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz Korzeń Selera Rémoulade.
Instrukcje
W ciężkiej szklanej lub ceramicznej misce ubić żółtka z wodą, musztardą i szczyptą soli i pieprzu.
Ubić olej w małych kroplach, aż sos zacznie gęstnieć, a następnie ubić pozostały olej w cienkim, stałym strumieniu; po dodaniu całego oleju sos powinien być gęsty.
Ubij w 1 łyżce soku z cytryny. Złożyć w jajku, kornichony, kapary, pietruszka, estragon i czosnek. Doprawić solą i pieprzem i schłodzić.
Na patelni ciasto, toast orzechy włoskie przez około 4 protokół, lub aż pachnące i głęboko brązowy.
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia. Korzeń selera rozdrobnić na największych otworach tarki pudełkowej i natychmiast wymieszać z 1 łyżką soku z cytryny.
Dodać 3 łyżki soku z cytryny do rondla, następnie dodać korzeń selera i blanszować, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Odsączyć korzeń selera i zanurzyć go w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Ponownie odcedzić i dokładnie osuszyć.
Gruszki zetrzeć do miski i wymieszać z pozostałą 1 łyżką soku z cytryny.
Dodaj korzeń selera, SOS remoulade i orzechy włoskie i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem.
Udekoruj liśćmi selera i podawaj.