Remoulade
Remoulade może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 117 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cornichons, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 15%. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Rémoulade, oraz Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do remoulade: posiekać wszystkie składniki razem i dodać je do majonezu w robocie kuchennym; pulsować kilka razy, aby je zmiksować. Przechowywać w lodówce przez 30 minut przed podaniem.;
Najpierw zrób majonez: w niereaktywnej misce lub w robocie kuchennym połącz żółtka, musztardę, sok z cytryny i wodę.
Trzepaczka lub pulsować z maszyną, aby rozbić żółtka.
Jeśli robisz majonez ręcznie, umieść miskę na wilgotnym ręczniku, aby nie poruszać się podczas pracy. Następnie skropić olejami, stale ubijając, tworząc emulsję. Jeśli majonez pęknie, przestań mżeć i ubijaj, aż znów się połączy. Jeśli używasz robota kuchennego, wlej oleje cienkim strumieniem, z uruchomioną maszyną. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem i więcej soku z cytryny.