Redeye-polędwiczka wieprzowa polędwiczka z Black - Eyed Peas

Redeye-polędwiczka wieprzowa polędwiczka z Black - Eyed Peas
Redeye-Glazurowana Polędwica wieprzowa z Black-Eyed Peas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 42g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz syrop sorgo, czosnek, kolendrę i nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Redeye-polędwiczka wieprzowa polędwiczka z Black - Eyed Peas, Black-Eyed Peas With Pork & Greens, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone z sałatką z czarnego groszku.

Instrukcje

1
Podgrzej średni ciężki rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szynkę i smażyć na złoty kolor, dodając olej roślinny w razie potrzeby, jeśli kawałki szynki są chude.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Dodać szalotki i gotować, często mieszając, aż zaczną mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać z kawą, skrobając wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
4
Dodać bulion, syrop sorgo i ocet; doprowadzić do duszenia i gotować, aż sos pokryje tył łyżki, o 20 protokół. Przecedzić do małej miseczki. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorgoSorgo
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ostudzić całkowicie; przykryć i schłodzić. Przewiń przed użyciem.
1
3 łyżki masła rozpuścić w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj bulion, groch i 3 liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, od czasu do czasu odtłuszczając powierzchnię, aż groch będzie miękki, o 1 1/4 godziny. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Szczep groch, rezerwując bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Przełożyć 2 szklanki przecedzonego groszku do średniej miski; rozgnieść na pastę. Powrót cały i puree groch do garnka, wraz z niektórych bulionu do cienkiej mieszaniny. Doprawić solą. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Roztopić pozostałe 4 łyżki masła w małej patelni na średnim ogniu. Dusić, aż rumiane kawałki tworzą się na dnie patelni, 5-6 protokół. Wymieszać kolendrę, koper włoski, skórkę cytryny, cayenne, i pozostałe 2 liście laurowe; gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zdjąć patelnię z ognia. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Odstawić w temperaturze pokojowej. Przed podaniem przepłukać i wyrzucić liście laurowe i skórkę cytryny z masła przyprawowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce. Doprawić wieprzowinę mieszanką przypraw; odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na dużym ogniu. Przesmaż wieprzowinę ze wszystkich stron, aż do głębokiego złotego brązu, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść patelnię do piekarnika. Pieczona wieprzowina, od czasu do czasu szczotkowanie glazurą, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mięsa 60°, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Przenieś mięso na deskę do rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Niech odpoczną, odkryte, przez 10 minut.
7
Podgrzej groszek i masło przyprawowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Pokroić wieprzowinę w grube plastry o grubości 1/4"-1/2".
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Przełożyć na talerze i łyżkę marynaty czystej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
10
Podawać z groszkiem skropionym łyżkami masła przyprawowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli5liście laurowe, podzieloneliście laurowe, podzielone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszony czarnooki groszek, namoczony przez noc, osuszonysuszony czarnooki groszek, namoczony przez noc, osuszony1warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórki z chleba i masła, zmieszane z grubym przecieremogórki z chleba i masła, zmieszane z grubym przecierem0warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno57papryka habaneroskrawki szynki wiejskiej lub prosciuttoskrawki szynki wiejskiej lub prosciutto1porcja startego parmezanukażdy pokruszony tosty kolendra i nasiona kopru włoskiegokażdy pokruszony tosty kolendra i nasiona kopru włoskiego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1porcja startego parmezanuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna1kilogramypolędwiczki wieprzowe przyciętepolędwiczki wieprzowe przycięte1stripSkórka cytrynowa 1x3Skórka cytrynowa 1x3", cała biała0warzywo (np. szpinak)(pakowane) jasnobrązowy cukier(pakowane) jasnobrązowy cukier4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wieprzowy lub niskosolny z kurczakabulion wieprzowy lub niskosolny z kurczaka2Średnia żółta cebula, posiekananiskosolny rosół z kurczakaniskosolny rosół z kurczaka3Spód: okruszki z herbatników grahamszalotka grubo posiekanaszalotka grubo posiekana3Spód: okruszki z herbatników grahamsyrop sorgo lub miódsyrop sorgo lub miód1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocna kawa lub espressomocna kawa lub espresso7Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, podzielonemasło niesolone, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej roślinny (opcjonalnie)olej roślinny (opcjonalnie)2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielona żółta cebulamielona żółta cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn