Red Snapper, Veracruz Style

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Czerwony Snapper, styl Veracruz spróbować. Ten przepis służy 6. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 226 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Mieszanka liści laurowych, marynowane chiles jalapeño, filety z Lucjana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czerwony Snapper Veracruz Style, Red Snapper Veracruz-Style, oraz Veracruz-Style Red Snapper.
Instrukcje
Osuszone pomidory umieścić w średniej misce. Używając masher ziemniaków, zmiażdżyć pomidory do grubego puree.
Odcedzić ponownie, rezerwując soki.
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i wymieszać 30 sekund.
Dodać czosnek i wymieszać 30 sekund.
Dodać przecier pomidorowy i gotować 1 minutę.
Dodaj liście laurowe, pietruszkę, oregano i 1/4 szklanki zarezerwowanych soków pomidorowych. Dusić, aż sos zgęstnieje, o 3 protokół.
Dodać oliwki, rodzynki, kapary i wszystkie pozostałe zarezerwowane soki pomidorowe. Dusić, aż sos zgęstnieje ponownie, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozprowadź 3 łyżki sosu na dnie szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 15x10x2 cali. Ułóż sos rybny na szczycie.
Rybę lekko posypać solą i pieprzem. Łyżka pozostałego sosu nad.
Piec odkryte, aż ryba jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 18 protokół. Używając długiej szpatułki, przenieś rybę z sosem na talerze.
Dekoruj marynowanymi połówkami jalapeño.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.