Red Snapper Veracruz

Red Snapper Veracruz
Czerwony Snapper Veracruz wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 267 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 3,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, krewetki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Red Snapper Veracruz, Czerwony Snapper Veracruz Style, oraz Nadziewane Snapper Veracruz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na dużej patelni do smażenia ustawionej na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę, grzyby, papryka, i jalapeño, i gotować, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
4
Dodaj przecier pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, wino, sos chili, sok z cytryny, kapary, pietruszkę, czosnek, tymianek i sól i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
Sos ChiliSos Chili
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
SólSól
WinoWino
5
Wlać połowę sosu na dno naczynia zapiekanki 9 x 13 cali. Filety z Lucjana i krewetki przyprawiamy solą i pieprzem, układamy je na wierzchu sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
KrewetkiKrewetki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
6
Pozostałą część sosu polać owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
SOSSOS
7
Piec przez 15 do 18 minut lub aż ryba będzie łuszcząca się.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Uwaga
9
Nigdy nie słyszałeś o quinoa? Crystal zaprasza do poznania jednego ze swoich ulubionych składników. Chociaż quinoa (wymawiane keen-wah) ma już od wieków, to nie jest element głównego nurtu spiżarni w amerykańskich kuchniach. Ma podobną konsystencję do kuskusu lub ryżu, z lekkim chrupaniem i nieco orzechowym smakiem po ugotowaniu. Quinoa jest uważany za super jedzenie, ponieważ zawiera więcej białka niż jakiekolwiek inne ziarna, a białko to jest kompletne, zawierające wszystkie dziewięć niezbędnych aminokwasów. Poszukaj komosy ryżowej w lokalnym sklepie spożywczym. Twoje ciało ci za to podziękuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
ZiarnaZiarna
RyżRyż
10
Z książki kucharskiej Casserole Queens autorstwa Crystal Cook & Sandy Pollock. Copyright © 2011 by Crystal Cook and Sandy Pollock; fotografie kulinarne copyright © 2011 by Ben Fink. Opublikowane przez Clarkson Potter / Publishers.Crystal Cook i Sandy Pollock, królowe zapiekanek, dostarczają zapiekanki w Austin w Teksasie od 2006 roku; uczą również lekcji gotowania w sklepach Whole Foods w okolicy. Zostały one przedstawione na Food Network ' s Throwdown! z Bobby Flay i Bobby Flay Radio na Syriusz XM, a także w wiadomościach telewizyjnych i radiowych talk show.
Składniki, których będziesz potrzebować
PollockPollock

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn