Czerwony Snapper Veracruz wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 267 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 3,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, krewetki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Red Snapper Veracruz, Czerwony Snapper Veracruz Style, oraz Nadziewane Snapper Veracruz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na dużej patelni do smażenia ustawionej na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać cebulę, grzyby, papryka, i jalapeño, i gotować, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Grzyby
Cebula
4
Dodaj przecier pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, wino, sos chili, sok z cytryny, kapary, pietruszkę, czosnek, tymianek i sól i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier Pomidorowy
Sos Chili
Sok Z Cytryny
Pomidor
Pietruszka-nać
Kapary
Czosnek
Tymianek
Sól
Wino
5
Wlać połowę sosu na dno naczynia zapiekanki 9 x 13 cali. Filety z Lucjana i krewetki przyprawiamy solą i pieprzem, układamy je na wierzchu sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Filety Z Lucjana
Krewetki
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
6
Pozostałą część sosu polać owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce Morza
SOS
7
Piec przez 15 do 18 minut lub aż ryba będzie łuszcząca się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Uwaga
9
Nigdy nie słyszałeś o quinoa? Crystal zaprasza do poznania jednego ze swoich ulubionych składników. Chociaż quinoa (wymawiane keen-wah) ma już od wieków, to nie jest element głównego nurtu spiżarni w amerykańskich kuchniach. Ma podobną konsystencję do kuskusu lub ryżu, z lekkim chrupaniem i nieco orzechowym smakiem po ugotowaniu. Quinoa jest uważany za super jedzenie, ponieważ zawiera więcej białka niż jakiekolwiek inne ziarna, a białko to jest kompletne, zawierające wszystkie dziewięć niezbędnych aminokwasów. Poszukaj komosy ryżowej w lokalnym sklepie spożywczym. Twoje ciało ci za to podziękuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.