Rebecca ' s Wild Rice Pilaf

Rebecca ' s Wild Rice Pilaf
Pilaw z dzikiego ryżu Rebecci może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 165 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, skondensowaną zupę cebulową, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pilaf Z Dzikiego Ryżu, Pilaf Z Dzikiego Ryżu, oraz Pilaf Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj 2-ćwiartową kuchenkę i bezpieczne w piekarniku naczynie do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić masło w naczyniu do pieczenia na średnim ogniu. Wymieszać z dzikim ryżem i brązowym ryżem. Gotować i mieszać przez 5 minut. Wymieszać cebulę; gotować przez 5 dodatkowych minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z grzybami i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
4
Wlać zupę cebulową i consomme na mieszaninie ryżu. Pokrywa z pokrywką lub folią aluminiową, która została pokryta nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Piec, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, około 1 godziny i 15 minut. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn