Razzle Dazzle Francuskie Tosty

Razzle Dazzle Francuskie Tosty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie,więc wypróbuj Razzle Dazzle French Toast. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,91 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 70g tłuszczu i w sumie 828 kalorii. 162 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jeśli masz pod ręką syrop klonowy, brązowy cukier, fasolkę waniliową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Razzle Dazzle Francuskie Tosty, Sałatka Razzle-dazzle, oraz Razzle Dazzle Me Smoothie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Rozłóż boczek na ruszcie zamontowanym na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4
Piecz do ładnego i chrupiącego,12 do 15 minut.
5
Wymieszajmleko,brązowy cukier,sól, żółtka i nasiona wanilii w naczyniu do pieczenia, aby zrobić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Podgrzej 1 łyżkę masła na dużej patelni nieprzywierającej do średniej. Zanurz każdą stronę chleba w cieście na kilka sekund z boku. Smażyć 2 kromki panierowanego chleba na złoty kolor, 4 do 5 minut z każdej strony. Powtórz ten proces, wycierając patelnię między każdym smażeniem, aż uzyskasz idealnie złocistobrązowy i pyszny Francuski tost. (Możesz trzymać francuskie tosty w piekarniku o temperaturze 200 stopni na ruszcie ustawionym na blasze do pieczenia, aby w razie potrzeby utrzymać ciepło.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Kiedy francuskie tosty są gotowe, schmear każdy kawałek z kremem Mascarpone. Następnie ułóż stos malin i 3 plastry boczku. Zamknij, pokrój na pół i podawaj z syropem klonowym do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
MascarponeMascarpone
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
8
Wymieszaj mascarpone, proszek słodowy, syrop klonowy, sól inasiona fasoli waniliowejw misce, a następnie odstaw na bok, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
MascarponeMascarpone
SłódSłód
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn