Ravioli z pomidorami, białą fasolą i Escarole
Ravioli z pomidorami, białą fasolą i Escarole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka czterech serów ravioli, escarole, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ravioli z pomidorami, białą fasolą i Escarole, Escarole z boczkiem i białą fasolą, oraz Rotini z białą fasolą i Escarole.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Połącz fasolę, pomidory, bazylia, oregano i czerwoną paprykę w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; wymieszać z escarole. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż escarole zwiędnie. Wymieszać z makaronem i 1/4 szklanki wody; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.