Ravioli z dzikich grzybów z masłem i sosem Parmezanowym

Ravioli z dzikich grzybów z masłem i sosem Parmezanowym
Ravioli z dzikimi grzybami z masłem i sosem parmezan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 418 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, orzeszki piniowe, ravioli z grzybami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych, Ravioli z dzikich grzybów w sosie z szałwii i brązowego masła, oraz Ravioli z kremowym sosem Alfredo z dzikich grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ravioli w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić i położyć na talerzu.
3
W międzyczasie, gotować masło na ciężkiej patelni na średnim ogniu na średnim ogniu, aż blady złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać liście bazylii i gotować, aż lekko smażone, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
5
Dodaj orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6
Zalać gotowanym ravioli. Zetrzyj 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej bezpośrednio nad ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
7
Posypać parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn