Ravioli z dyni z Pesto z pesto
Ravioli z dyni z Pesto z pesto z dyni to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zmielony cynamon, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Ravioli z dyni z Pesto z pesto, Zupa dyniowa z pesto dyni-miętowe, oraz Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż nasiona dyni na obramowanej blasze do pieczenia i tosty przez 5 minut.
Połącz nasiona, pietruszkę i czosnek w maszynce i przetwarzaj, aż drobno posiekasz. Przy włączonym silniku dodaj olej w stałym strumieniu i procesuj, aż będzie gładki, w razie potrzeby skrobając boki miski. Zeskrobać mieszaninę do miski i wymieszać z parmezanem, cayenne i cynamonem. Ravioli z dyni przyprawiamy Pesto z pesto z pestek dyni z dodatkiem soli. (Pesto będzie grube.)
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić 1 szklankę wody do gotowania makaronu, odcedzić ravioli i wrócić makaron do garnka. Delikatnie wymieszać pesto i tyle zarezerwowanej wody, aby zwilżyć ravioli.