Ravioli Krabowe Nadzienie Z Masłem Cytrynowo-Kaparowym

Ravioli Krabowe Nadzienie Z Masłem Cytrynowo-Kaparowym
Ravioli krabowe nadzienie z masłem cytrynowo-kaparowym to pescatarian danie główne. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Food.com ma 5 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól, sok z cytryny, ravioli, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli grzybowe z majonezem cytrynowo-kaparowym, Kurczak w cytrynowym masle kaparowym, oraz Pieczony łosoś z masłem cytrynowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn