Ratatouille Warzywne Pieczone
Pieczone Ratatouille warzywne może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 415 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażana, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Łatwe pieczone Ratatouille warzywne z ciecierzycą, Owoce i warzywa Ratatouille, oraz Ratatouille Warzywne Z Grilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść bakłażana, cukinię i grzyby na obramowanej blasze do pieczenia.
Dodać oliwę z oliwek i wrzucić do herbu.
Pieczeń przez 25 minut lub aż warzywa są lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika.
Polać warzywa sosem i wymieszać.
Piecz przez 5 minut więcej.
Posypać natką pietruszki.