Rapid Ragu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rapid Ragu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 570 kalorii, 28g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, olej czosnkowy, marsala i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rapid Ragu, Rigatoni z Rapid Ragu, oraz Szybkie Rolki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w szerokim, średniej wielkości rondlu i smażyć pancettę, aż zacznie chrupać.
Dodać jagnięcinę rozbijając ją widelcem w patelni bacony, jak brązowieje.
Dodać karmelizowaną cebulę, Marsalę, pomidory, soczewicę i wodę i doprowadzić patelnię do wrzenia.
Dusić ragu przez 20 minut mieszając od czasu do czasu.
Posypać serem przed podaniem, jeśli jest używany.
2 szklanki pokrojonej cebuli (ok. 2 średniej wielkości cebule)
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i podgrzać.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż cebula są głębokie złoty brąz i miękkie, o 25 do 30 protokół. Upewnij się, że używasz delikatnego ciepła i gotować cebulę powoli, aby nie palić. Cebula będzie przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.