Ranch Chili
Ranch Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 877 kalorii, 69g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,61 zł / porcja. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tłusty odtłuszczony bulion wołowy, Chucka wołowego bez kości, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 7th Annual Chili Contest: wpis # 4-Smokey Chipotle Chili z kwaśną śmietaną + cotygodniowe Menu, Ranch Bean Chili, oraz Chili z kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1 bulion puszki do szklanej miary; podgrzewać w kuchence mikrofalowej, aż się ugotuje. Łodyga i nasiona suszone chiles; opłukać, pokroić na kawałki i umieścić w blenderze.
Wlać gorący bulion na chiles i odstawić 10 protokół. Trzymając pokrywę w dół ręcznikiem, wirować, aż będzie gładka.
Tymczasem, w 6-quart ciężkiej patelni na średnim ogniu, wymieszać bekon często aż zbrązowieje, o 10 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe. Wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu z patelni.
Opłukać wołowinę i osuszyć; pokroić na 1 1/2-calowe kawałki, odcinając wszelkie duże grudki tłuszczu.
Wołowinę posypać lekko solą. Pracując partiami, dodaj wołowinę w jednej warstwie do patelni i obróć kawałki w razie potrzeby, aby brązowo, 5 do 6 minut na partię.
Przełożyć wołowinę do miski.
Dodaj cebulę, czosnek, kminek i oregano na patelnię; często mieszaj, aż cebula będzie zwiotczała i zacznie brązowieć, 5 do 6 minut.
Powrót wołowinę i boczek na patelnię.
Dodaj Chile czysty, piwo, i pozostały bulion może; doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę. Odsłaniać i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest bardzo delikatna, gdy Przekłute i sos jest zagęszczony, 1 do 1 1/2 godziny dłużej; jeśli sos staje się zbyt gęsty, zanim zrobi się wołowina, dodać więcej bulionu w razie potrzeby.
Podczas gdy gotuje wołowina, w patelni do pieczenia, broil Poblano chiles 4 cali od ciepła, obracając raz, aż zwęglone na całym, 11 do 13 minut razem. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać, łodygi, nasiona i grubo posiekać. Wymieszaj z chili około 30 minut przed zakończeniem.