Rakowy Chleb Kukurydziany
Przepis raki chleb kukurydziany jest gotowy w około 42 minuty i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Jeśli masz jajko, pomidory z puszki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Yabbie lub raki Fettuccine, Makaron z rakami i świeżymi ziołami, oraz Pieczone piersi z kurczaka z rakami, fasolą Fava i Smalcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Saute raki, cebula, papryka, zielona cebula, sól i pieprz razem, aż raki są gotowane; około 5 minut.
Wymieszać razem chleb kukurydziany, pomidory i jajko.
Wlać mieszaninę chleba kukurydzianego i mieszanki crawfish do 9x13 cala patelni do pieczenia.
Polać wierzch chleba kukurydzianego masłem i posypać serem. Zmienić temperaturę piekarnika do pieczenia i umieścić chleb kukurydziany z powrotem w piekarniku, aż ser się stopi, około 2 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące
Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet to moje najlepsze propozycje dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.