Radicchio Slaw
Radicchio Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 196 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kapusty, rukoli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw, Radicchio - kapusta z miodem, oraz Radicchio-Green Mango Slaw.
Instrukcje
Przygotować dressing umieszczając nasiona kopru włoskiego w małej patelni saute na małym ogniu. Tosty, rzucając od czasu do czasu, o 2 do 3 protokół, lub do lekko rumiane. Rozgnieść prażone nasiona krawędzią lub patelnią, w moździerzu i tłuczku lub zamknąć w plastikowej torbie i zwinąć wałkiem do ciasta.
W rondlu umieść miód, ocet jabłkowy, sól i pieprz oraz prażone nasiona kopru włoskiego. Doprowadzić do wrzenia, dobrze mieszając.
Ubić oliwę z oliwek i doprawić do smaku.
Umieść rzymską, radicchio, kapustę i rukolę w dużej misce do serwowania.
Dodaj ciepły dressing i wrzucić dobrze.