Raclette Z Gotowanymi Ziemniakami I Szybkim Ogórkiem
Raclette z gotowanymi ziemniakami i szybkie pikle przepis może być tylko przystawka szukasz. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 224 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz młode ziemniaki, cukinię, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Raclette, czyli ser topiony, ziemniaki i ogórki kiszone, Tosty jajeczne na twardo z musztardą i ogórkami, oraz tosty jajeczne na twardo z ogórkami i musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć warzywa do marynowania w dużej żaroodpornej misce.
Połącz wodę, ocet, sól morską, cukier i przyprawę do marynowania w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gdy roztwór marynujący się zagotuje, wrzucić goździki, a następnie wlać mieszaninę na warzywa.
Wlać do szklanego pojemnika z całą cieczą, przykryć i przechowywać w lodówce. Marynowane warzywa będą przechowywane do 1 miesiąca w lodówce.W przypadku ziemniaków: rozpal ogień w grillu na świeżym powietrzu (chyba że masz elektryczny Grill raclette na stole lub planujesz podsmażyć ser w piekarniku).Podczas gdy warzywa schładzają się w lodówce, włóż ziemniaki do średniego garnka i przykryj je zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.Gdy woda się zagotuje, dodaj koszerną sól i zmniejsz ciepło, aby utrzymać wodę na delikatnym wolnym ogniu.Gotować tylko do momentu, gdy ziemniak będzie miękki po przekłuciu widelcem, o 10 protokół.
Odcedzić ziemniaki i odstawić na bok podczas przygotowywania sera.W przypadku sera: rozmiary grilla raclette mogą się różnić, więc pokrój ser, aby pasował do raclette. Jeśli podgrzewasz ser na ogniu na zewnątrz, upewnij się, że spalił się do głównie szarych węgli z odrobiną czerwonego blasku.Do podawania: na każdym talerzu łyżka ciepłych gotowanych ziemniaków i schłodzonych marynowanych warzyw. Zeskrobać roztopiony ser z grillowanej i brązowej powierzchni sera, który został wystawiony na działanie ciepła i zjeść ten topliwy kawałek sera z kęsem ziemniaków.Wypróbuj więcej francuskich taryf na Food Republic: prosty przepis na tartę pomidorową
Przepis Na Tomates Farcies
Ostateczny Przepis Na Tartę Cebulową