Rabarbar z jagodami i kandyzowanym imbirem

Rabarbar z jagodami i kandyzowanym imbirem
Rabarbar z jagodami i kandyzowanym imbirem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, śmietanę i Creme fraîche, mielone goździki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rabarbar z jagodami i kandyzowanym imbirem, Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, oraz Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć rabarbar, odciąć końce łodyg, a następnie pokroić je w poprzek na 1/2-calowe kawałki. Jeśli łodygi są bardzo grube, najpierw przekrój je wzdłuż o połowę. Wymieszać z cukrem, tapioka, sok pomarańczowy, Skórka, i goździki. Ułóż w 8 x 10-calowe danie gratin i odstawić podczas rozgrzać piekarnik do 204°. przykryć folią i piec, aż owoce będą miękkie po przekłuciu nożem, 35 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
TapiokaTapioka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Tymczasem, jeśli używasz truskawek, opłucz je szybko, a następnie pokrój grubo. Zanurz morwy na krótko w wodzie i usuń wszelkie łodygi. Po zakończeniu rabarbaru wyjmij go z piekarnika, rozrzuć jagody na górze i odstaw z kawałkiem folii umieszczonym luźno na górze. Ciepło rabarbaru otworzy smak jagód, lekko je gotując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
MorwyMorwy
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej, udekorowane śmietaną i crème fraîche ubitą razem, aż się powieją i kandyzowanym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Creme FraicheCreme Fraiche
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
6
Deborah Madison wegetariańskie gotowanie dla wszystkich i pikantny sposób, każdy zdobył Nagrodę IACP Julia Child Cookbook of the Year. Wegetariańska kuchnia dla każdego otrzymała również Nagrodę Jamesa Bearda, podobnie jak lokalne smaki, jej najnowsza Książka. Jest także autorką nominowanej do Nagrody Jamesa Bearda This Can ' t Be tofu! i książka kucharska Greens, która jest teraz klasykiem. Mieszka w Galisteo w Nowym Meksyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn