Rabarbar Malinowy Placek
Need a deser wegański? Rabarbar Malina ciasto może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sok z cytryny, rabarbar, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Dżem Rabarbarowy Malinowy, Rabarbar Malinowy Placek, oraz Rabarbar Malinowy Placek.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukier i tapioka. Delikatnie wymieszać z rabarbarem, malinami i sokiem z cytryny.
Odstawić na co najmniej 15 minut lub do 1 godziny, aby zmiękczyć tapiokę; delikatnie mieszać kilka razy.
Rozgrzej piekarnik do 375°. Ułóż talerz ciasta z dolną skórką.
Wlać nadzienie do skorupy. Wierzch z kratownicą.
Piec 45-55 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i napełniania jest szampan.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.