Need a deser wegański? Rabarbar Malina ciasto może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sok z cytryny, rabarbar, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Dżem Rabarbarowy Malinowy, Rabarbar Malinowy Placek, oraz Rabarbar Malinowy Placek.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć cukier i tapioka. Delikatnie wymieszać z rabarbarem, malinami i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Tapioka
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Odstawić na co najmniej 15 minut lub do 1 godziny, aby zmiękczyć tapiokę; delikatnie mieszać kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapioka
3
Rozgrzej piekarnik do 375°. Ułóż talerz ciasta z dolną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Wlać nadzienie do skorupy. Wierzch z kratownicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec 45-55 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i napełniania jest szampan.