Rabarbar Malinowy Placek

Rabarbar Malinowy Placek
Need a deser wegański? Rabarbar Malina ciasto może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sok z cytryny, rabarbar, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Dżem Rabarbarowy Malinowy, Rabarbar Malinowy Placek, oraz Rabarbar Malinowy Placek.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć cukier i tapioka. Delikatnie wymieszać z rabarbarem, malinami i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TapiokaTapioka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Odstawić na co najmniej 15 minut lub do 1 godziny, aby zmiękczyć tapiokę; delikatnie mieszać kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
3
Rozgrzej piekarnik do 375°. Ułóż talerz ciasta z dolną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
4
Wlać nadzienie do skorupy. Wierzch z kratownicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 45-55 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i napełniania jest szampan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn