Rabarbar Malinowy Dżem Imbirowy

Rabarbar Malinowy Dżem Imbirowy
Rabarbar malinowy dżem imbirowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 50 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz uniwersalne pektyny, cukier, rabarbar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, SOS Rabarbarowo-Malinowy Z Pocałunkiem Imbiru, oraz Rustykalne Tartaletki Rabarbarowo-Malinowe Z Imbirem I Limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukier i pektyny ubić w średniej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połącz rabarbar i 1/2 szklanki wody w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować tylko do momentu rozpadu rabarbar, 10 do 12 protokół. Tymczasem maliny puree w robocie kuchennym lub blenderze. Powinieneś mieć 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Zmierz duszony rabarbar. Powinieneś wypić 4 filiżanki. Do rondla wrzucić rabarbar i puree z malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać skórkę z cytryny, sok i wodę wapniową i zagotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodaj mieszaninę cukier-pektyna, krystalizowany imbir i starty imbir i przywróć mieszaninę owoców do wrzenia, stale mieszając. Gotować twardo przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
PektynaPektyna
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Wyjmij garnek z ognia i usuń pianę z powierzchni dżemu zimną metalową łyżką. Kadzi dżem do gorących sterylizowanych słoików i przetwarzać je w gorącej kąpieli wodnej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn