Rabarbar & Berry Crumble
Rabarbar & Berry Crumble to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 166 g tłuszczu, oraz w sumie 3303 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 7,27 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać rabarbar, cukier demerara, cukier caster, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rabarbar crumble, Rabarbar Crumble, oraz Ciasto Z Rabarbarem Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 180C / 177° / Gas 4.
Delikatnie gotować rabarbar przez kilka minut w odrobinie wrzącej wody, aż zacznie zmiękać.
Wymieszać mąkę i cukier demerara w dużej misce.
Dodać masło i wcierać między palcami, aż będzie Tekstura bułki tartej
Odcedzić rabarbar i wymieszać z innymi jagodami.
Wlać do dużego naczynia żaroodpornego i posypać cukrem.
Posypać mieszaninę kruszonki na owoce i piec przez około 30 minut, aż złoty i bulgotanie.