Quinoa z Mango i jogurtem Curry

Quinoa z Mango i jogurtem Curry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Quinoa z Mango i Curry jogurt spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 305 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, prażone orzeszki ziemne, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Quinoa Z Mango I Jogurtem Curry, Jak gotować Quinoa – Curry Quinoa Sałatka, oraz Mango Habanero skrzydełka z kurczaka z Curry jogurt Mango Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać jogurt, sok z limonki, curry, imbir, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
ImbirImbir
PieprzPieprz
JogurtJogurt
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przepłukać komosę ryżową w misce przy użyciu 5 zmian wody, pocierając ziarna i pozwalając im osiąść przed zalaniem wodą (jeśli komosa ryżowa nie osiada, po każdym płukaniu odcedzić na dużym sicie).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Gotować komosę ryżową w garnku 4-do 5-litrówgotowanie osolonej wody 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Odcedzić na dużym sicie i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
6
Ustaw Sito z komosą ryżową nad rondlem zawierającym 1 1/2 cala wrzącej wody (sito nie powinno dotykać wody)i pary quinoa, przykryte ręcznikiem kuchennym i pokrywką, aż puszyste i suche, 10 do 12 minut. Wrzucić quinoa z curry jogurt i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
JogurtJogurt
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
8
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, sklepach z żywnością naturalną i ethnicgrocer.com (866-438-4642).
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn