Quick Collard Greens
Quick Collard Greens może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 101 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Szybko Duszone Collard Greens, Quick Collard Greens with Cranberries, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1/2 szklanki bulionu z kurczaka w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Dodać czosnek i gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodaj zielenie collard i pozostałe 1 / 2 bulion szklanki; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z rozgniecionym czerwonym pieprzem i solą.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.