Quick Beef Stroganoff
Szybka wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, twarogu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Quick Beef Stroganoff, Quick Beef Stroganoff, oraz Quick Beef Stroganoff.
Instrukcje
Makaron jajeczny ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny, aż Nie różowy pokazuje; za pomocą łyżki szczelinowej, usunąć wołowinę do ręczników papierowych do drenażu.
Odcedzić większość tłuszczu z patelni, pozostawiając tylko łyżkę stołową lub tak gotować grzyby.
Jeśli używasz grzyby, dodać je do patelni i gotować 1 do 2 protokół.
Wyjmij je do miski z wołowiną.
Ponownie, w tej samej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Trzepaczka dobrze rozbić wszelkie grudki. Powoli dodawać mleko, ubijać i podgrzewać, aż bąbelki i sos zacznie gęstnieć.
Dodaj ketchup, Serek i śmietanę.
Ubijać, aż będzie gładka i podgrzana.
Powrót wołowiny i grzybów na patelni.
Dodaj odsączony makaron i mieszaj, aż dobrze się połączą. Doprawić solą i pieprzem, następnie podawać.