Quiche Ze Szpinakiem I Grzybami
Quiche ze szpinakiem i grzybami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, szpinak, grzyby cremini, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 668 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Quiche Z Grzybami Szpinakowymi, Quiche Szpinakowo-Grzybowe, oraz Quiche Ze Szpinakiem I Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko posmaruj płytką 9" patelnię i odstaw na bok.
Połącz tofu przez cytrynę w blenderze i puree, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Kontynuuj mieszanie, aż mieszanina będzie równomiernie żółta i przypomina grube ciasto. Odstaw ciasto na bok. Linia patelnia z 1/4 szklanki wody.
Dodać grzyby i podsmażyć na med-high heat. Gdy grzyby zaczną mięknąć, dodaj płatki tymianku, bazylii i czerwonej papryki i gotuj, aż grzyby będą miękkie i woda odparuje. W międzyczasie przygotuj mrożony szpinak zgodnie z instrukcją pakowania, odsączając ugotowany szpinak i wyciskając nadmiar wody. W dużej misce wymieszać mieszaninę Tofu z grzybami i szpinakiem. Po równomiernym połączeniu, ubogie w gotowe danie z ciasta.
Udekorować plasterkami czerwonej papryki w razie potrzeby i piec 30-45 minut w 350, lub aż dokładnie ciepłe i cienkie skórki na brzegach. Pozostawić do ostygnięcia na 15-20 minut przed krojeniem. Quiche powinien być nadal ciepły do serwowania, ale nie gorący. Informacje Żywieniowe
10gproteina2. 80gSugars0. 80gproteina8. 20g