Quiche Ze Szpinakiem I Grzybami
Quiche ze szpinakiem i grzybami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 80 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 211 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać bazylia, papryka, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest przynoszony przez Szczęśliwego Roślinożercę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Quiche ze szpinakiem i grzybami, Quiche z pieczarkami i szpinakiem, oraz Quiche Szpinakowo-Grzybowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko posmaruj płytką 9" patelnię i odstaw na bok.
Połącz tofu przez cytrynę w blenderze i puree, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Kontynuuj mieszanie, aż mieszanina będzie równomiernie żółta i przypomina grube ciasto. Odstaw ciasto na bok. Linia patelnia z 1/4 szklanki wody.
Dodać grzyby i podsmażyć na med-high heat. Gdy grzyby zaczną mięknąć, dodaj płatki tymianku, bazylii i czerwonej papryki i gotuj, aż grzyby będą miękkie i woda odparuje. W międzyczasie przygotuj mrożony szpinak zgodnie z instrukcją pakowania, odsączając ugotowany szpinak i wyciskając nadmiar wody. W dużej misce wymieszać mieszaninę Tofu z grzybami i szpinakiem. Po równomiernym połączeniu, ubogie w gotowe danie z ciasta.
Udekorować plasterkami czerwonej papryki w razie potrzeby i piec 30-45 minut w 350, lub aż dokładnie ciepłe i cienkie skórki na brzegach. Pozostawić do ostygnięcia na 15-20 minut przed krojeniem. Quiche powinien być nadal ciepły do serwowania, ale nie gorący. Informacje Żywieniowe
10gproteina2. 80gSugars0. 80gproteina8. 20g