Quiche z zieloną fasolką

Quiche z zieloną fasolką
Przepis na Quiche z zielonej fasoli można przygotować w około 55 minut . Jedna porcja zawiera 339 kalorii , 11 g białka i 29 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 91 centów za porcję. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten przystawka. Ten przepis podoba się 2 smakoszom i kucharzom. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka soli, majonezu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 42% . Ta ocena jest solidna. Wypróbuj Quiche z pastą francuską, Quiche ze szparagami i Quiche z boczkiem i rukolą, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w rondlu i zalej wodą; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, aż stanie się chrupiąca i miękka; odcedź i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Na małej patelni zeszklij cebulę na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj pieczarki i zieloną paprykę; smaż, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
W dużej misce wymieszaj majonez, śmietanę i sól; wmieszaj fasolę, mieszankę grzybową i pokruszone krakersy. Stopniowo wmieszaj jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać do natłuszczonej głębokiej formy do ciasta o średnicy 9 cali.
6
Posyp pomidorami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 350° przez 25–30 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka ciasta będzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Odczekać 5–10 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn