Quiche z zieloną fasolką
Przepis na Quiche z zielonej fasoli można przygotować w około 55 minut . Jedna porcja zawiera 339 kalorii , 11 g białka i 29 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 91 centów za porcję. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten przystawka. Ten przepis podoba się 2 smakoszom i kucharzom. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka soli, majonezu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 42% . Ta ocena jest solidna. Wypróbuj Quiche z pastą francuską, Quiche ze szparagami i Quiche z boczkiem i rukolą, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Umieść fasolę w rondlu i zalej wodą; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, aż stanie się chrupiąca i miękka; odcedź i odstaw.
Na małej patelni zeszklij cebulę na maśle.
Dodaj pieczarki i zieloną paprykę; smaż, aż będą miękkie.
W dużej misce wymieszaj majonez, śmietanę i sól; wmieszaj fasolę, mieszankę grzybową i pokruszone krakersy. Stopniowo wmieszaj jajka.
Wlać do natłuszczonej głębokiej formy do ciasta o średnicy 9 cali.
Posyp pomidorami i serem.
Piec w temperaturze 350° przez 25–30 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka ciasta będzie czysty.
Odczekać 5–10 minut przed pokrojeniem.