Quiche z wędzonym łososiem i szparagami

Quiche z wędzonym łososiem i szparagami
Przepis wędzony łosoś i szparagi Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 545 kalorii, 16G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, olej roślinny, łosoś, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Quiche z wędzonym łososiem i szparagami, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , oraz Wędzony Cheddar i szparagi Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier i sól cebulową. Ubić olej i mleko w miarce widelcem do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól CebulowaSól Cebulowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę oleju na mieszaninę mąki; mieszać, aż ciasto powstanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Pat ciasto na dole i na boku nieczystej płyty pie, 9x1 1/4 cala, lub quiche dish, 9x1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Łososia posypać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Odciąć dolną jedną trzecią każdej szparagowej włóczni; rezerwować górne części włóczni. Szparagi posiekać, posypać łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
łosośłosoś
7
Szparagi posypać serem równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
SerSer
8
W średniej misce ubić jajka, śmietanę, koper, sól i pieprz trzepaczką. Powoli wlać mieszaninę jaj na składniki quiche. Ułóż zarezerwowane szparagi w sposób szprychowy na quiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
SzparagiSzparagi
KoperKoper
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Piec 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec 40 do 45 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. W razie potrzeby po 10-15 minutach pieczenia przykryj krawędź Skórki paskami folii aluminiowej, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
11
Odstawić na 10 minut przed cięciem.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn