Quiche z szynką i boczkiem

Quiche z szynką i boczkiem
Quiche z szynką i bekonem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 20g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz jajka, grzyby, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Quiche Z Boczkiem, Quiche Z Boczkiem, oraz Quiche Klonowo-bekonowe.

Instrukcje

1
Dopasuj 1 piecrust do 9-calowego ciasta do głębokich naczyń zgodnie ze wskazówkami opakowania;przyciąć ciasto wokół krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CiastoCiasto
2
Umieść pozostały kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni; Wytnij pożądane kształty za pomocą dekoracyjnego 1-calowego foremki do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
3
Wyszczotkuj krawędź piecrust w placku z ubitym białkiem jajka; delikatnie naciśnij kształty ciasta na krawędź piecrust. Przebić dno i boki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CiastoCiasto
4
Linia piecrust z pergaminem lub folią aluminiową; wypełnij piecrust ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń wagi i pergamin papieru; piec 5 Więcej minut, i odstawić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Usuń boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, rezerwując 2 łyżeczki. kapanie na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
9
Podsmażyć posiekaną cebulę i grzyby w gorących kapiących 3 do 4 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
10
W dużej misce wymieszać boczek, mieszankę cebuli, pół na pół, a następnie 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Połącz ser i mąkę; dodaj do mieszanki boczku, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
12
Wlać mieszaninę do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
13
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. (Krawędzie osłony z folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
14
Odstawić na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Mouton Cadet Bordeaux Rouge z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Gęsta czerwień z wyraźnym fioletowym odcieniem. Nos jest wyrazisty i złożony, bogaty w świeże i dojrzałe aromaty owocowe, zwłaszcza wiśni czerwonej i wiśni morello, z odrobiną przypraw. Atak na owoce jest bogaty i elastyczny, środkowe podniebienie pełne i owocowe na jedwabistych taninach. Pokazując atrakcyjną długość na podniebieniu, ma świeże i pikantne wykończenie, które wyraża typowy charakter merlota i bardzo wysoką jakość vintage.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn