Quiche z rukolą i boczkiem

Quiche z rukolą i boczkiem
Quiche z arugulanem i bekonem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, soli, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Quiche z boczkiem i rukolą, Quiche z dyni, rukolą i boczkiem, oraz Quiche Ricottan i rukola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
2
Dodać masło i skrócić. Używając zakrętów on / off, przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Wymieszać w wystarczającej ilości wody z lodem, aby utworzyć wilgotne grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i schłodzić, aż ciasto będzie wystarczająco twarde, aby rozwałkować, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Rozwałkuj ciasto na mące do 12-calowej okrągłej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Trim zwis ciasta do 1 cala. Złóż zwis i naciśnij, tworząc podwójnie grube, wysoko stojące boki. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić skorupę 30 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryj i trzymaj zamrożone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
6
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec skorupę, aż złoty kolor brązowy, piercing widelcem, jeśli skorupa pęcherzyki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś skorupę do szafy. Obniżyć temperaturę do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Boczek gotować na ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu, aż ostry, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki do tej samej patelni i smażyć do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj rukolę i sauté aż tylko zwiędły, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać ocet balsamiczny; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
6
Posypać mieszanką rukoli, a następnie boczek na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
BoczekBoczek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Ubij śmietanę, jajka, sól i pieprz w dużej misce, aby wymieszać. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wlać mieszaninę do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Piecz quiche, aż nadzienie będzie lekko nadmuchane i złociste, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić na 10 minut.
11
Pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn