Karmelizowana cebula Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.44 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz ser gruyere, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Quiche Z Karmelizowaną Cebulą, Quiche Z Karmelizowaną Cebulą, oraz Quiche z cukinią i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozwiń piecrusts; stos na lekko nasmarowanej powierzchni.
3
Zwiń ułożone kawałki w 12-calowe koło. Dopasuj piecrust do 10-calowej patelni do głębokich naczyń z wyjmowanym dnem; naciśnij na karbowane krawędzie. Odciąć nadmiar piecrust wzdłuż krawędzi. Linia piecrust z folii aluminiowej lub pergaminu, i wypełnić odważnikami ciasta lub suszonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Forma Tarta
4
Umieść patelnię na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Patelnia
5
Piec 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wyjąć ciężarki i folię, i piec 8 Więcej minut. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu (około 15 minut). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
Folia Aluminiowa
7
Tymczasem cebulę gotować w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 15 do 20 minut lub aż cebula będzie karmelowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Boczek
9
Połowę mieszanki cebuli umieścić w tartej skorupie, a na wierzchu połową sera; powtórzyć z pozostałą mieszanką cebuli i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Cebula
10
Ubijamy pół na pół i kolejne 4 składniki; polewamy serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
11
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub aż zestaw. Ostudzić na blasze do pieczenia na blasze drucianej 15 minut przed podaniem.
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.