Quiche Krabowe

Quiche Krabowe
Krab Quiche wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz parmezan, śmietanę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Crab Quiche II, Quiche Krabowe, oraz Quiche Krabowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec ciasto skorupa przez około 10 protokół, aż dopiero zaczyna brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, ubić razem jajka, śmietana, sól, pieprz, i ostry sos. Wymieszaj rozdrobniony ser, cebulę i imitację kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Imitacja KrabaImitacja Kraba
Ostry SosOstry Sos
PieprzPieprz
KremKrem
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, następnie wyłącz piekarnik, ale pozostaw drzwi zamknięte. Pozostaw quiche w piekarniku na dodatkowe 20 do 30 minut, aż będzie jędrny. Zapewni to gładszą teksturę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn