Quiche
Quiche przepis może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina i 20 minut. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. 246 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, ser szwajcarski, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , oraz Madame Quiche ' s quiche au Fromage dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wrzucić 4 łyżeczki mąki z tartym serem.
Posyp mieszaninę do skorupy ciasta. Na wierzch sera posypać 1/2 szklanki szynki pokrojonej w kostkę.
W średniej misce połącz jajka, mleko lub śmietanę, a następnie dodaj sól i musztardę w proszku. Ubić na gładką masę i zalać serem i szynką.
Umieść kawałek folii wystarczająco duże, aby zachodzą na boki na górze quiche, a następnie kawałek folii i dobrze uszczelnić na krawędziach. (plastik zapobiega przyklejaniu się folii do żywności).
Przygotować quiche umieścić w zamrażarce.
Gdy jest gotowy do przygotowania, Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C.)
Zdjąć folię i folię. Umieść folię wokół krawędzi skorupy, aby ją chronić.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut, lub do momentu, aż nadzienie zostanie ustawione i skórka będzie złotobrązowa.
W razie potrzeby udekoruj natką pietruszki i pimiento