Quesadillas Z Kurczakiem I Warzywami
Quesadillas z kurczakiem i warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.81 za porcję. Mieszanka papryki, koziego sera, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Resztki Chicken & Vegetable Quesadillas, Quesadillas z kurczakiem i mieszanymi warzywami z karczochami, pieczarkami i pieczoną czerwoną papryką, oraz Warzywne Quesadillas.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 500 przez 20 minut lub do papryki wyglądają pęcherze, obracając raz.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Pokrój paprykę.
Szparagi posmarować warzywnym sprayem; piec w temperaturze 400 przez 15 minut.
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować kurczaka w dużym, lekko nasmarowane nonstick patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Dodać sok z cytryny, i gotować 5 minut lub aż kurczak jest gotowy. Kawałek.
Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, majonez i kolejne 3 składniki.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na 4 tortillach.
Warstwę z pieczoną papryką, szparagami, kurczakiem i kozim serem. Na górze pozostałe 4 tortille.
Gotować quesadillas w dużym, lekko nasmarowane nonstick patelni na średnim ogniu 2 minut z każdej strony lub aż rumiane.