QUESADILLAS z jajkiem i bekonem
Jajko i bekon Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 905 kalorii, 45g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz boczek, mleko, opcjonalnie: salsa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Boczek z jajkiem makaron z serem, oraz California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!).
Instrukcje
Lekko posmarować 1/4 łyżeczki masła po jednej stronie każdej tortilli; odstawić. W misce ubić jajka i mleko, aż się połączą.
Wlać mieszaninę jaj na gorącej, lekko nasmarowane patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż gotowe.
Jajecznicę wyjąć do naczynia i ogrzać.
Roztopić pozostałe masło na patelni i dodać tortilla, masłem w dół.
Warstwę z 1/4 sera, 1/2 jajka i 1/2 boczku. Wierzch z 1/4 sera i tortilla, masłem-side up.
Gotować jedną do 2 minut z każdej strony, aż złoty. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Pokrój każdy na 4 kliny i podawaj z salsą i kwaśną śmietaną, jeśli chcesz.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.