Quesadillas Z Czarnej Fasoli

Quesadillas Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Quesadillas Czarnej Fasoli spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 332 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz prawdziwy majonez mayo, cilantro, colby & Monterey jack sery, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quesadillas Z Czarnej Fasoli, Kukurydza i czarna fasola Quesadillas, oraz Awokado Czarna Fasola Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolę na dużej patelni na średnim ogniu 4 min. lub aż do przegrzania, często mieszając; rozgnieść lekko widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Górna połowa każdej tortilli z 1/4 szklanki sera; złożyć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Dodaj do mieszanki fasoli na patelni; gotować na małym ogniu 3 min. lub aż ser się roztopi, obracając po 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Podawać z pozostałymi składnikami.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn