Quesadillas Wieprzowe Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać grillowane quesadillas wieprzowe spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 859 kalorii, 38g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, polewy: śmietana, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Quesadillas Wieprzowe Z Grilla, Quesadillas Wieprzowe Z Grilla, oraz Quesadillas Z Kurczaka Z Grilla.
Instrukcje
Wymieszać razem grillowaną wieprzowinę i kolejne 3 składniki.
Miejsce 1 tortilla w gorącej lekko nasmarowanej patelni lub patelni.
Tortillę posypać 1/4 szklanki sera i łyżką 1/3 szklanki mieszanki wieprzowej na pół tortilli. Gotować 2 do 3 minut lub aż ser topi. Złożyć tortillę na pół nad nadzieniem; przenieść na talerz do serwowania. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami, serem i mieszaniną wieprzowiny.
Podawać z pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.