Quesadillas Kiszone Latem
Marynowane quesadillas latem Squash może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 1,22 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka śmietany, kolendra, pieprz jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj QUESADILLAS z dyni i grzybami # SundaySupper, Grillowane Portobello i quesadillas do squasha, oraz Chleb I Masło Marynowane Lato Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać serem na 1 stronie tortilla; top z Judy kiszone Squash, kolendra, i pieprz jalapeo. Złóż na pół. Gotować na lekko nasmarowanej patelni nonstick na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Pokroić w kliny i podawać z kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.